Δικαιώνεται ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ απο την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μετά την καταγγελία του Πανλευκάδιου

Δικαιώνεται ο Τηλυκράτης-Λευκάδος στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, και του επιστρέφονται οι 3 βαθμοί που του είχε αφαιρέσει η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.
Μετά από 1 μήνα και 19 ημέρες δικαιώνεται ο Τηλυκράτης Λευκάδας για την έφεση που είχε κάνει στην απόφαση της ΕΠΣ, με τους Λευκαδίτες να περνάνε και πάλι στην πρώτη θέση με +2 από τον Πανλευκάδιο που ακολουθεί. 
Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ :

Με την υπ΄ αριθμ.  27/6-4-2016 απόφασή της δικάζει αντιμωλία. Δέχεται  έφεση σωματείου ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014  κατά της από 19-2-2016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ (πρακτικό υπ΄ αριθμ. 9/2016 )τυπικά και κατ΄ουσίαν. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απορρίπτει την πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ. Απορρίπτει την καταγγελία.

 

panlef2

 

Η καταγγελία του Πανλευκάδιου :

panlef panlef1

 

Ηθική ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που πηγάζει στις τάξεις του Τηλυκράτη Λευκάδας μετά την δικαίωση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση με την αφαίρεση των 3 βαθών μετά τον τελικό του κυπέλλου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και την καταγγελία που είχε κάνει ο Πανλευκάδιος.

 Οι δηλώσεις του προέδρου Τριαντάφυλλου Βλάχου:

 «Από την αρχή ήμουν σίγουρος για την έκβαση του αποτελέσματος. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την έκβαση της ένστασης διαβάζοντας τον κανονισμό και γνωρίζοντας κάποια πράγματα. Όντως είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Ήταν μια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την ομάδα, και ευτυχώς τέλειωσε γρήγορα αυτή η ιστορία. Πλέον θα μας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουμε έναν αγώνα μέσα στο γήπεδο όπως ξέρει να κάνει η ομάδα μου και να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στη Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ.  Άλλωστε οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια ή στο δρόμο».

Leave a Reply