Ανακοινωση 22/1/2018

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της συνάντησης με τον Αμφίλοχο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Τηλυκράτης συνεχίζει να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και σε τροχιά τίτλου. Επιεικώς απαράδεκτη ήταν η διαιτησία του αγώνος που εν μέρει διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Αρνητική έως απαράδεκτη ήταν η φιλοξενία του Αμφίλοχου και των φιλάθλων του με συνεχείς ύβρεις και ακατανόμαστες εκφράσεις ενάντια στους παίκτες τους προπονητές και φιλάθλους του Τηλυκράτη. Ουδεμία προσπάθεια έγινε από τον πρόεδρο ή τους υπευθύνους της διοίκησης του Αμφίλοχου να ανατρέψουν αυτήν την εικόνα παρά την άψογη φιλοξενία που έτυχαν στην συνάντηση του 1ου γύρου στην Λευκάδα.Φίλοι του Τηλυκράτη.

Φίλαθλοι της Λευκάδας, τέτοια γεγονότα όχι μόνο δεν μας αποπροσανατολίζουν, τουναντίον μας πεισμώνουν για τη συνέχεια. Η διοίκηση της ομάδας θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσει τα συμφέροντα της, τον κόπο και την προσπάθεια όλων. Φίλαθλοι, την μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το σωματείο εδώ και τεσσερα χρόνια, θέλουμε να συνεχίσετε να την υποστηρίζετε, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Την Κυριακή 28-1-2018 και ώρα 15:00, όλοι στο γήπεδο Λευκάδας. Σας ευχαριστούμε.

Leave a Reply