Πανηγυρική εκδήλωση Α.Ο. Τηλυκράτη στην αίθουσα “Πάνθεον” για τα 90 χρόνια

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη προσέλευση των φίλων χορηγών και υποστηρικτών του Τηλυκρατη που όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για την εκδήλωση μας .Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ Κώστα Δρακονταειδη τον Βουλευτή κ Θανάση Καββαδα για τα καλά λόγια και την προτροπή τους να συνεχίσουμε να κρατάμε τον Τηλυκρατη πάντα ψηλά. Ιδιαίτερη τιμή για τον σημερινό Τηλυκρατη η παρουσία και αποδοχή των τιμητικών βραβεύσεων των πρώην προέδρων του σωματείου και των σημερινών χορηγών μας.

Ευχαριστούμε τον Βαγγελη Κουκουλογλου για την συνδρομή του στην παρουσίαση της εκδήλωσης με τις πλείστες τόσες γνώσεις του περί τα αθλητικά ιστορικά της Λευκάδας.

Ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμμέτοχη της εκ του εκπροσώπου της κ. Κώστα Λαγωνίδη στην εκδήλωση μας “ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ”. Η παρουσία του αγαπητού φίλου κ. Λαγωνίδη μας χαροποίησε ιδιαίτερα και επιβεβαίωσε την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και του Τηλυκράτη. Προσβλέπουμε και ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας στο μέλλον θα είναι εξίσου αποτελεσματική προς όφελος των νέων αθλητών των ακαδημιών μας.

Leave a Reply