Διοικηση

Πρόεδρος Βασίλης Κατωπόδης

επιτιμος πρόεδρος   Καραγιάννης Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος   Καλός Χαράλαμπος

Γενικός Γραμματέας Γληγόρης Νίκος

Γενικός Αρχηγός Βαγενάς Γιώργος

Μέλη

Τρυανταφυλλος Βλαχος

Μελάς Βασίλειος

Κατηφόρης Νικόλαος

Κορφιάτης Τάσος

Κατωπόδη Αργυρή

 Φιλες και φίλοι

Ο Τηλυκράτης  γιορτάζει τα ενενήντα χρόνια της ίδρυσής του.

Για όλους εμάς, τους φιλάθλους και τους παράγοντες του, που αποτελούσαμε και αποτελούμε διαχρονικά τη μεγάλη οικογένειά του, το χρέος είναι τεράστιο, για μια αισιόδοξη και δημιουργική πορεία, τόσο για το παρόν , όσο και για το μέλλον του.

Ο Τηλυκράτης, είναι  ένα από τα ιστορικότερα  σωματεία της χώρας  μας με αδιάκοπτη πορεία στα Ελληνικά αθλητικά δρώμενα.

Ο Τηλυκράτης ήταν, είναι και θα παραμείνει στο πέρασμα των χρόνων η ομάδα σύμβολο, η σημαία του Λευκαδίτικου αθλητισμού  για την κοινωνία των πολιτών στο νησί μας,που μέσα από τα σπλάχνα της έχουν βγει μεγάλοι αθλητές του ποδοσφαίρου αλλά και του στίβου και άλλων αθλημάτων που διέπρεψαν με την παρουσία τους στα Ελληνικά στάδια και όχι μόνο.

Στα ενενήντα χρόνια της ιστορίας του, στην επίτευξη της κάθε επιτυχίας , του κάθε γκολ της ομάδας μας επί 90 χρόνια αγκαλιάστηκαν και συνεχίζουν να αγκαλιάζονται, πανηγύρισαν και συνεχίζουν να πανηγυρίζουν οι Λευκαδίτες ενωμένοι.

Ο Τηλυκράτης υπάρχει για να είναι Μήνυμα Ενωτικό του τι μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί .

Η ιστορία του, η παρουσία του και η τεράστια προσφορά του δεν έχει μεζούρα, δεν μετριέται.

Η ένδοξη πορεία  του στέλνει μήνυμα του πόσο όμορφο είναι να χαμογελάμε όλοι μαζί  με τις επιτυχίες μας και να συνεχίζουμε πιο δυνατοί στις δυσκολίες.

Με πρακτικές που να αποδεικνύουν ότι είμαστε αφοσιωμένοι στις ιστορικές αξίες , στην πνευματική, την ηθική και τη σωματική καλλιέργεια των αθλητών μας , των φιλάθλων και του πολιτισμού του τόπου μας.

Ταυτόχρονα όμως πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ένα ιστορικό μνημείο αλλά ότι είμαστε διαρκώς σύγχρονοι, φρέσκοι , ανανεωμένοι, προσαρμοσμένοι αρμονικά στις εξελίξεις και απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Στα χρόνια αυτά εμείς οι σύγχρονοι κληρονομήσαμε ένα βαρύ ιστορικό φορτίο ευθυνών.

Κρατώντας όλα αυτά ως οδηγό  η ομάδα και φέτος, έπειτα από μια τέτοια προσπάθεια, συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας με πολλά όνειρα, ελπίδες να διακριθεί διεκδικώντας το πρωτάθλημα  του ομίλου ώστε να τιμήσει επάξια την ιστορία της και τη Λευκάδα.

Χρειάζεται, όμως τη συμπαράσταση όλων, για να πετύχει στους στόχους και την αποστολή της.

Ο Τηλυκράτης είμαστε εμείς, είστε εσείς, είναι οι χιλιάδες φίλοι του. Η περιουσία του Τηλυκράτη είναι οι Λευκαδίτες, και ο Τηλυκράτης είναι ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που ανήκει στην Λευκάδα.  Πρέπει όλοι μας να το διαφυλάξουμε.

Εμείς ως Διοικητικό Συμβούλιο, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να κρατήσουμε ψηλά την ιστορία, τη σημαία, και την περηφάνια της αγαπημένης  ομάδας μας. Όλοι μαζί δίνουμε την υπόσχεση ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε η ομάδα της καρδιάς μας, αυτή που από το 1927 δίνει ανάσες, νόημα και περιεχόμενο στον κόσμο της Λευκάδας, να γνωρίσει μέρες λαμπερές,μέρες περήφανες.

Όλοι ευχόμαστε ο Τηλυκρατης μας να συνεχίσει την αξιόλογη πορεία του και φετος,και στο πέρας του πρωταθλήματος να βρεθεί τροπαιούχος στο ψηλότερο βάθρο.