ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Από το Σεπτέμβριο 2016 η ακαδημία του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανήκει στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Η ακαδημία του Τηλυκράτη

Ο ΤΗΛΥΚΡΆΤΗΣ τα τελευταία 3 χρόνια διατηρεί τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών. Η ακαδημία αριθμεί 125 αθλητές από την πόλη της Λευκάδας και την ευρύτερη περιοχή. Τα αγωνιστικά τμήματα συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας στις κατηγορίες προπαίδων και παίδων . Το προπαιδικό τμήμα κατέκτησε το πρωτάθλημα 2014-2015.

Οι προπονητές

Προπονητές είναι οι κύριοι:

Ζήσης Μυκονιάτης, Θωμάς Λάζαρης και Παναγιώτης Κούρος .

Οι εγκαταστάσεις

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής γίνονται στο αθλητικό κέντρο Lefkada Soccer Club. ΟΙ εγκαταστάσεις του club περιλαμβάνουν 2 γήπεδα 5x 5 και ένα γήπεδο 7 X 7, όλα με συνθετικό τάπητα προδιαγραφών FIFA. Περιμετρικά των γηπέδων υπάρχει 200 τμ κτήριο με θέα στα γήπεδα εντός του οποίου υπάρχει οργανωμένη καφετέρια, wc, 4 αποδυτήρια αυτόνομα και 8 ατομικά ντουζ.

Οι εγκαταστάσεις τηρούν τις προδιαγραφές που προβλέπονται και κατέχουν την ανάλογη για τη χρήση τους άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια και την Γ.Γ.Α. Καθίστανται οι μοναδικές στη Λευκάδα που κατέχουν την αδειοδότηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έδρα των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας είναι το δημοτικό γήπεδο των Σφακιωτών.

ΟΠΑΠ

Τα τελευταία δύο χρόνια η ακαδημία έχει επιλεχθεί από τον ΟΠΑΠ να συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ». Ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Επίσης από τον Σεπτέμβριο2016 η ακαδημία ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ήρθε σε συμφωνία με το δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ και για τα επόμενα χρόνια οι ομάδες θα συνεργάζονται στα τμήματα υποδομής.

Υπεύθυνος Ακαδημιών Ανυφαντής Βαγγέλης 6945101288 Γληγόρης Νίκος 6936820074